Termeni și condiții

Campania Cupa Comma – 2018 – Regulament oficial


1. Organizatorii campaniei și Regulamentul oficial

Campania „Cupa Comma”, denumită în continuare „Campania”, este organizată și desfășurată de Comma Oil & Chemicals Ltd, denumită în continuare „Promotorul”, de Inter Cars Europe, denumită în continuare „Partenerul” campaniei și de SC LOOPAA MARCOM SRL, denumită în continuare „Organizatorul”. Aceasta din urmă are sediul în Cluj-Napoca, str. I. B. Deleanu, nr. 64, etajul 2, județul Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului din România sub nr. J12/135/2013, CUI RO31105465, cont bancar nr. RO85BTRLRONCRT0201383901, deschis la Banca Transilvania. De asemenea, este înregistrată ca operator de date cu caracter personal sub nr. 32737.

Campania se va derula în conformitate cu prevederile acestui „Regulament oficial”, ale cărui clauze și condiții sunt obligatorii pentru toți participanții. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul oficial în orice moment. Aceste modificări vor intra în vigoare din momentul comunicării lor către participanți, prin publicare pe site-uL web www.commacup.ro.

Precizări legale: Premier League și Asociația de Fotbal din Anglia nu sunt implicate în această campanie. Toate recompensele și premiile vor fi oferite de promotorul campaniei independent de entitățile menționate mai sus.

Vă rugăm să citiți aceste clauze și condiții cu atenție. Participând la campania Cupa Comma, confirmați că ați citit aceste clauze și că le acceptați.

2. Durata campaniei

Această campanie se va desfășura între 1 martie 2018 și 31 mai 2018.

3. Eligibilitatea pentru participare

Această campanie se adresează tuturor clienților Inter Cars România care achiziționeaza orice produse Comma pe durata campaniei.

Achizițiile includ toate produsele Comma facturate între 1 martie 2018 și 31 mai 2018. Participând la campanie, participanții trebuie să convină să achite orice beneficii în natură.

Participanții se obligă să consulte site-ul web www.commacup.ro (site-ul web disponibil în țara de reședință a participantului) pentru a afla toate detaliile privind clauzele campaniei. 

4. Mecanismul campaniei

Campania se desfășoară prin intermediul site-ul web www.commacup.ro platformele principale ale campaniei. Pentru a participa la campanie, participanții trebuie să completeze formularul de înscriere.

Mecanismul campaniei este următorul:

 • Creați un cont
 • Comandați produse Comma de la reprezentanții locali Inter Cars România
 • Depășiți valoarea de achiziție a produselor Comma realizată în aceeași perioadă din 2017 (creștere graduală 1 martie 2017 - 31 mai 2017)
 • Urmăriți progresul monitorizând câte puncte ați acumulat
 • Veți primi recompensele după ce îndepliniți obiectivele campaniei.

Monitorizarea progresului:

Procesul de monitorizare a progresului durează doar câteva minute, fiind foarte simplu și ușor de realizat. Pentru a participa la campanie și pentru a verifica valoarea punctelor acumulate, toți participanții trebuie să creeze un cont pe site-ul web www.commacup.ro. Modul de înregistrare a unui cont:

- accesați site-ul web www.commacup.ro și mergeți la Înregistrarea contului: Conectare à Nu ai parolă? Fă clic aici

După ce participanții creează contul, aceștia pot verifica în orice moment câte puncte au acumulat din fiecare achiziție de produse Comma. TOATE achizițiile de produse Comma, din TOATE gamele disponibile, cu facturi emise între 1 martie 2018 și 31 mai 2018, vor fi înregistrate în contul acestora.

Participanții vor începe să acumuleze puncte după depășirea valorii de achiziție a produselor Comma realizată în aceeași perioadă din 2017 (creștere graduală 1 martie - 31 mai 2017). Aceștia vor avea 0 puncte atunci când valoarea achiziționată între 1 martie 2018 și 31 mai 2018 este egală cu valoarea achiziționată în acel moment al campaniei. După ce depășesc acel prag, participanții vor începe să acumuleze puncte pentru fiecare nouă achiziție.  De exemplu, dacă ai achiziționat 50 de litri de produse Comma între 1 martie 2017 și 31 mai 2017, va trebui să achiziționezi 50 de litri pentru a te afla la punctul 0. La 51 de litri vei începe să acumulezi puncte.

Participanții vor primi câte un punct pentru fiecare litru de produse Comma achiziționate. De exemplu, dacă achiziționezi un bidon de 5 l, vei primi automat 5 puncte. Pentru un butoi de 60 l, vei primi 60 de puncte.

 

Recompense și programul de livrare:

Toate punctele se vor acumula în permanență pe durata campaniei. După atingerea anumitor praguri, participanții vor fi recompensați cu un premiu:

 • la 100 de puncte, participanții vor primi o replică a mingii de fotbal Premier League;
 • la 300 de puncte, participanții vor primi un tricou oficial Premier League;
 • la 900 de puncte, participanții vor primi automat un televizor HD de 32”.

Un participant poate atinge doar o singură dată fiecare prag. Prin urmare, un participant poate câștiga un singur premiu pentru fiecare prag atins, dar le poate câștiga pe toate (o replică a mingii de fotbal Premier League, un tricou oficial Premier League, un televizor HD de 32”).

Premiile se vor acorda la sfârșitul campaniei participanților care au reușit să atingă pragurile stabilite și a căror valoare de achiziție realizată între 1 martie și 31 mai 2018 depășește valorile realizate între 1 martie și 31 mai 2017 (creștere graduală). Premiile nu sunt rambursabile și nu se pot transfera. Acestea se vor acorda în decurs de 30 de zile de la încheierea campaniei.

La finalul campaniei, toți participanții care au obținut cel puțin 300 de puncte vor participa la o tombolă, având șansa de a câștiga o excursie de 2 zile în Marea Britanie pentru a vedea un meci din Premier League (pentru 2 persoane). Se va organiza o tombolă pentru fiecare țară în care se desfășoară campania (România/ Ungaria/ Bulgaria/ Croația/ Ucraina), deschisă participanților din acea țară.

Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu prin random.org și vor fi anunțați prin e-mail și telefonic după data de 31 mai 2018. Câștigătorii vor fi anunțați și pe site-ul web www.commacup.ro. Dacă aceștia nu pot fi contactați în termen de 15 zile de la anunțarea câștigătorilor campaniei, se va organiza o altă extragere.

Responsabilitatea corectitudinii datelor de contact introduse revine în exclusivitate participanților. În timpul campaniei, ne rezervăm dreptul de a ajusta în orice moment orice greșeli sau erori întâlnite pe oricare dintre site-ul web www.commacup.ro. Erorile pot include, dar în niciun caz nu se limitează, la urmărirea datelor greșite, urmărirea punctajului greșit sau înregistrarea greșită a pragului și premiului. Până la data de 31 mai, ne rezervăm dreptul de a modifica rezultatele afișate, în cazul în care constatăm orice eroare.

5. Premiile campaniei

Premiile campaniei sunt următoarele:

 • Replică a mingii de fotbal Premier League - la 100 de puncte acumulate
 • Tricou oficial de la echipa ta preferată din Premier League - la 300 de puncte acumulate
 • Televizor HD de 32" pentru a viziona meciurile tale preferate de fotbal - la 900 de puncte acumulate
 • Tombolă pentru o excursie de 2 zile în Marea Britanie pentru a vedea un meci din Premier League (pentru 2 persoane) - la cel puțin 300 de puncte acumulate

Numărul de puncte pe care le vor acumula participanții va fi influențat direct de numărul de produse Comma cumpărate în timpul campaniei.

6. Prelucrarea datelor

Organizatorii se angajează să respecte dispozițiile Legii britanice din 1998 privind protecția datelor în scopul protecției datelor cu caracter personal stocate în timpul campaniei. Organizatorii se angajează să păstreze confidențiale datele cu caracter personal ale participanților/câștigătorilor acestei campanii și să le utilizeze în conformitate cu acest Regulament oficial și cu legea în vigoare.

Participanții la campanie beneficiază de toate drepturile prevăzute în Legea britanică din 1998 privind protecția datelor în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal stocate în timpul promoției: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de a interveni asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a apela la justiție.

7. Încheierea campaniei

Această campanie se poate încheia înainte de data de 31 mai 2018 numai în cazul unui eveniment de forță majoră care va face imposibilă desfășurarea campaniei sau dacă organizatorii decid să o încheie prin transmiterea publică a acelei modificări a Regulamentului oficial.

8. Litigii

Orice neînțelegeri între organizatorii campaniei și participanții la campanie se vor soluționa pe cale amiabilă sau, dacă acest lucru nu este posibil, conflictele se vor soluționa de către tribunalele competente din Marea Britanie. 

Legea aplicabilă implementării acestei campanii este legea britanică.

9. Dispoziții finale

Această campanie nu se cumulează cu alte campanii Comma în curs de desfășurare, indiferent de tema sau beneficiile acestora. Participanții au dreptul de a beneficia de o singură campanie, la alegerea lor. Înscrierea este obligatorie pentru a colecta puncte.

Regulamentul oficial este disponibil gratuit pe site-ul web www.commacup.ro.

Pentru mai multe detalii privind campania, mecanismul, recompensele și premiile acesteia, contactați reprezentatul dvs. Inter Cars România. În cazul în care acesta nu vă poate răspunde la întrebări, contactați reprezentanții Loopaa. Îi puteți contacta direct prin e-mail la adresa melinda.madaras@loopaa.ro.

Participarea la această campanie atrage obligația participanților de a respecta dispozițiile prezentului Regulament.

01.03.2018

Logarea se face sub forma codclient@commacup.ro ex. R12345@commacup.ro